Ontdek Leuven

De highlights van Leuven in één rondleiding.

Leuvenaars in de spotlights

Eerste maal in Leuven? Dit is jouw wandeling! Locals én toeristen zijn het roerend eens : vijf ‘must sees’ moet je afvinken in Leuven. Bekende Leuvenaars of wereldberoemde personages van vroeger en nu spelen de hoofdrol tijdens deze rondleiding! Kies voor een typisch Leuvens hapje en/of tapje erbij en maak de belevenis compleet.

Organisatie: Leuven Inside Out
Meer info & reservatie

Leuven in een notendop

Voor een eerste kennismaking met de stad is dit de ideale rondleiding. Je ontdekt bekende monumenten en trekpleisters: de Grote Markt met het stadhuis en de Sint-Pieterskerk, de Lakenhallen, de universiteitscolleges en de kroegen van de Oude Markt. Ontdek ook de kleine straatjes en steegjes, parken en binnentuinen.

Organisatie: Leuven+
Meer info & reservatie

Leuven klassiek

Ontdek de hoogtepunten van de Leuvense universiteitsstad. Uiteraard kunnen de Oude Markt, de Universiteitshal, de Grote Markt met het stadhuis, de Sint-Pieterskerk en het Tafelrond niet ontbreken. Tijdens deze wandeling worden ook enkele universiteitscolleges aangedaan, wandel je door het stadspark en bezoek je eventueel het Groot Begijnhof.

Organisatie: TiLA vzw
Meer info & reservatie

Straffe verhalen wandeling

Laat je tijdens deze wandeling verrassen door een heleboel straffe verhalen over Leuven. Echter niet alles wat de gids vertelt, is waar! Er zijn enkele leugens in het spel. Zoek mee uit wat waar is en wat niet...

Organisatie: Leuven Leisure
Meer info & reservatie

Ontdek ook

Iets fout of onduidelijk op deze pagina? Meld het ons.