Logeren met kinderen in Leuven

Een weekendje Leuven met de kinderen? Altijd een goed idee, want er vallen gewoon zoveel leuke dingen te ontdekken en te doen. En na een zalige nacht in een gezinsvriendelijk hotel en een lekker ontbijt, ben je weer helemaal klaar voor een nieuwe dag vol belevenis. Op onze favoriete adresjes wachten je de zachtste dromen aan een vriendelijke prijs.

3 oktober 2022

Hotel La Royale

Je hoeft het station maar uit te stappen en daar, recht voor je, zie je de statige gevel van hotel La Royal. 36 kamers groot, waarvan enkele extra ruime familiekamers. Aan het uitgebreide ontbijtbuffet vindt elk kind iets lekker en gezond om de dag mee te beginnen. ’s Avonds hoef je de deur niet meer uit, diner gewoon in de brasserie met zicht op het grote Martelarenplein.

Theater Hotel

Steek je hoofd uit het raam en kijk uit over de elegante Bondgenotenlaan. Recht voor je zie je de imposante stadsschouwburg die dit hotel haar naam gaf. Even naar links kijken en je ontdekt de torentjes van het schitterende stadhuis. De troef van dit heel centrale hotel? Het mooie duplex appartement waar je met je gezin echt alle ruimte krijgt.

Pentahotel

Wat een cool hotel! Met een hippe Pentalounge en strakke, stijlvolle kamers met een speelse knipoog naar Leuven. Boek de Penta Player Suite, want daar kan je volop gamen op de retro game machine of de PS4. Je kinderen zijn er zoet mee als ze even genoeg hebt van Leuven. Maar dat is heel onwaarschijnlijk!

Lodging at 8

De 8 staat voor het huisnummer in de Weldadigheidsstraat. Of voor de dagprijs van de huurfietsen die voor je klaarstaan. Of 1918, het bouwjaar van dit prachtige stadspand. De kamers in deze bijzondere B&B hebben toffe kleuraccenten, maar ook een eigen balkon en zithoek. De deluxe driepersoonskamer heeft zelfs een eigen ingericht keukentje.

Hotel The Shepherd

Slechts een minuutje wandelen van de Oude Markt en – echt waar – de Grootste Belg Pater Damiaan ligt in de crypte om de hoek. Een vriendelijk rechttoe rechtaan hotel, met een lekker ontbijtbuffet. In de grote familiekamer wordt de zitbank in een oogwenk een extra tweepersoonsbed.

Leuven City Hostel

Een kleurrijke hostel vol jong leven en vriendelijke reisgenoten, en dat pal in het centrum van Leuven. Chillen doe je aan de kachel in de gezellige lounge of op de patio, en vergeet je ontbijt niet te boeken in het ontbijtcafé. De vierpersoonskamer telt twee stapelbedden, wie slaapt boven? Een tof adresje aan een wel heel zachte prijs.

Waar wacht je nog op?

Boek jouw gezinsweekendje in Leuven

Categorieën