Titel

Teambuilding

Bosk

Bosk Leuven

Bosk organiseert geslaagde avontuurlijke buiten- sportactiviteiten en evenementen in het Meerdaalwoud. Vraag voor uw groep of bedrijf een programma op maat en test gerust de creativiteit van Bosk uit.

Bosk

Vijverlaan 27
3010 Leuven
E-mail 

Cameleon Events

Cameleon Events

Cameleon Events is de perfecte partner voor wie het aandurft zijn evenement persoonlijk in te kleuren. De ervaren, meertalige medewerkers verzorgen het volledige organisatieproces van uw grote dag.

Cities By Bike

Cities By Bike

Met Cities By Bike ontdek je Leuven per fiets. Hun motto? Saaie uitleg verboden - korte leuke stops - verwondering en plezier.

Cities By Bike

Jan-Pieter Minckelerstraat 98
3000 Leuven

City Golf/City Beer Golf

City Beer Golf

City Golf is een ludieke variant op de klassieke golfsport, ook wel bekend als stadsgolf. Maak een mooie stadswandeling, sla een balletje op 6 locaties en maak niet alleen kennis met Leuven, maar ook met de golfsport. Speel City Golf en beleef Leuven op een unieke manier.

Das Box

Super Snap

Bij Das Box kies je voor een betaalbare doe-het-zelf formule. De Super Snap Messenger chatbot van Das Box stuurt je naar verborgen pareltjes in Leuven en vraagt een selfie als bewijs. Onderweg krijg je nog opdrachten voorgeschoteld die gegarandeerd hilarische foto’s zullen opleveren.

Escape Room

Escape Room Leuven

Ben je op zoek naar een toffe groepsactiviteit? Boek dan een spel bij Escape Room Leuven
Laat je opsluiten in een bank of operatiezaal en probeer zo snel mogelijk te ontsnappen.

Escape Room Leuven

Blijde Inkomststraat 103
3000 Leuven

Exit Room

Exit Room

De spannendste activiteit om te proberen onder vrienden, familie of collega's! Geraken jullie in 60 minuten uit onze Prison Break, Fort Knox, Box of mysteries of Jumanji? Ga de uitdaging aan! Exit Room is gelegen in hartje Leuven. Ook beschikbaar in het Engels.

Exit Room Leuven

Margarethaplein 8
3000 Leuven

Golf4all

Golf4All

Golf4all laat u op een unieke en fijne manier kennismaken met de prachtige stad Leuven. Wij organiseren “urban golf” op maat van groepen, voor toeristen, studenten en uiteraard ook voor Leuvenaars die hun stad graag op een ludieke manier leren kennen. Al golfend ziet u de leukste pleintjes, gebouwen en parken. Een echte aanrader voor jong en oud, kinderen en volwassenen, golfer of niet-golfer!

iChallenge

iChallenge

iChallenge is sinds haar ontstaan gespecialiseerd in de organisatie van interactieve GPS-stadsspelen voor teambuildings, schooluitstappen, vrijgezellen- feesten en familiedagen in alle steden van het land!

iChallenge

Mussenstraat 9
3000 Leuven

Leuven Leisure

Leuven Leisure

Leuven Leisure laat je Leuven op een nieuwe manier ontdekken: proeverijen, brouwerijbezoeken, culinaire of chocoladeworkshops, cafésportentoer, wereldspelen… te combineren met toeristische wandelingen, fiets- en kanotochten. Niets moet, alles kan, beleving en plezier staan voorop.

Vizit

Vizit

De missie van Vizit: je even verliefd laten worden op de stad als zij. Ze vertellen je de ongekende verhalen over de gekende plekjes en op de koop toe zijn ze ook dol op eten en drinken. Naast culinaire rondleidingen verleidt Vizit je graag met verschillende themawandelingen en fietstochten.