Titel

Chocolaterías

Bittersweet

Bittersweet

Con una verdadera pasión por el chocolate, Bittersweet elabora, siguiendo las reglas del arte, una colección de dulces exquisitos imposibles de rechazar. Estas perlas agridulces son de fabricación artesanal. Los amantes del chocolate encontrarán Bittersweet a un paso del precioso ayuntamiento de Leuven y la Grote Markt.

Dirección: Bondgenotenlaan 108, 3000 Leuven | sitio web (neerlandés - descripción del chocolates también en inglés)

Raets-Putseys

Raets-Putseys

Chocolaterie Raes-Putseys, gelegen in hartje Leuven naast Museum M, is een huis van vertrouwen met meer dan 35 jaar ervaring. Je vindt er de fijnste pralines, artisanaal gemaakt met verse boter en room, zonder bewaarmiddelen. De specialiteiten van het huis zijn de bekende manons en druiventrossen met marsepein.

Dirección: Leopold Vanderkelenstraat 24, 3000 Leuven

Tartufo

Tartufo

Klein maar fijn, zo kan chocolatier Tartufo het best omschreven worden. De chocoladeliefhebbers vinden er uitzonderlijk lekkere pralines en truffels, bereid door klassieke chocolatier zoals die er nog maar weinig bestaan. Tartufo is te vinden in de Louis Melsenstraat, een zijstraat van de Bondgenotenlaan.

Dirección: Louis Melsenstraat 14, 3000 Leuven | sitio web

Think Chocolate

Think Chocolate

Bij Think Chocolate kunnen chocoladeliefhebbers terecht voor een ruime keuze aan pralines, chocoladespecialiteiten en maatwerk in chocolade en confiserie. Bovendien vinden ze hier ook koffie, thee én een ruim aanbod aan streekproducten. Voor ieder wat wils dus!

Dirección: Leopold Vanderkelenstraat 43, 3000 Leuven | Facebook

ZUUT

Zuut

Patisserie ZUUT staat voor een jong-dynamisch team dat fris en vernieuwend, maar tegelijkertijd ook traditioneel te werk gaat. Zowel in de patisserie als met de pralines, gaan ze steeds op zoek naar de basis en pure smaken. De focus ligt op smaak en textuur. Chocolatier Pieter leerde de stiel als patissier bij Jeroen Meus. 

Dirección: Vismarkt 2, 3000 Leuven | Facebook