Titel

6 events die je deze zomer niet mag missen

Beleuvenissen
 • 1. Beleuvenissen
  Drie vrijdagen in juli kan je genieten van gratis optredens tijdens Beleuvenissen. Lekker nostalgisch met Billy Ocean of feesten met De Kreuners? Sfeer gegarandeerd op onze Oude Markt en de andere sfeervolle zomerse pleinen.
   
 • 2. M-idzomer
  M-Museum Leuven en muziektempel Het Depot trakteren je op een eigenzinnig muziek- en cultuurfestival. Van 2 tot 5 augustus kan je in de unieke binnentuin van het museum terecht voor muziek van onder andere Gabriel Rios en Novastar, maar ook dans, film en expo’s.
Hapje-Tapje
 • 3. Hapje-Tapje 
  Op zondag 5 augustus is het centrum van Leuven de place to be voor foodies. Hapje-Tapje is dé culinaire hoogdag in Leuven. In de hele binnenstad laten de beste Leuvense restaurants je proeven van één van hun ‘signature dishes’  in klein formaat.
   
 • 4. Half Oogst
  Op 11 en 12 augustus brengt Half Oogst je muziek, dans en street art. Helemaal gratis. Met klinkende namen als Grandmaster Flash, ’t Hof van Commerce en The New Power Generation belooft het weer een stevig feestje te worden.
Familiebar
 • 5. Zomerfilms
  Openluchtfilms op unieke locaties, dat is het succesrecept van zomerfilms. Het kasteel van Arenberg, de Abdij van Keizersberg of het hippe Hal 5. De ideale afsluiter van een mooie zomerdag. 
   
 • 6. Pop-up Familiebar
  Het stadspark is tijdens de zomer het groenste en gezelligste terras van Leuven. Terwijl jij geniet van een lekkere hap en een drankje in de pop-up familiebar, leven je kinderen zich uit op een originele workshop