Titel

Bezoek Leuven online

Nu je Leuven een tijdje niet kan bezoeken, brengen wij Leuven naar je toe. Heel wat highlights kan je bewonderen met 360° foto’s, in M Leuven wandel je rond in oude expo’s en ook Abdij van Park biedt je een virtuele rondleiding aan.

Ken je Leuven nog niet goed? Kijk dan eerst naar deze unieke hyperfilm. En intussen maak je plannen voor een citytrip, zodra de Corona maatregelen niet meer nodig zijn.

Stadhuis

Leuvense highlights

Ontdek de highlights van Leuven in 360°:

Stella Artois

Stella Artois & de Leuvense biercafés

De gezellige Leuvense cafés zijn tijdelijk gesloten. Maar, geen nood. Wij helpen je bij een geslaagde bierbeleving bij je thuis. In dit filmpje leer je stap voor stap hoe je de perfecte pint tapt.

En die unieke lokale biertjes? Die worden gewoon aan huis geleverd door bierspecialist Leuven Leisure! Verkies je een totaalbeleving met bier en kaas pairing? Ook dat kan. Bestel de Blijfinuwkot Bierbeleving: een pakket met 5 lokale biertjes, gepaird met 5 kazen van Elsen Kaasambacht.

Meer info: website Beerhop  

Abdij Van Park

Abdij van Park

Bezoek de schitterende norbertijenabdij aan de rand van Leuven. Dit is één van de best bewaarde abdijen in Europa en wordt volop gerestaureerd. Werp nu al een blik op de prachtige bibliotheek of de refters van de paters via StoryMap.

M-Museum Leuven

M Leuven

Nu jij een tijdje niet naar M kan komen, doen ze er alles aan om M naar jou te brengen. Wandel virtueel rond in de zalen, bekijk video’s over huidige en afgelopen tentoonstellingen of beluister de podcasts Moving Henry over de Sint-Pieterskerk.

 

HYPERFILM LEUVEN

Met deze film krijg je in 2 minuten en 42 seconden een mooi beeld van Leuven. Van ’s morgens vroeg, tot diep in de nacht.

and& festival & summit

DOCVILLE

Door de coronacrisis wordt DOCVILLE verplaatst naar 23.09-01.10.2020. Maar omdat ze de DOCVILLE-bezoekers niet op hun honger willen laten zitten, organiseert het festival een mini-editie van DOCVILLE, online. Van woensdag 25.03.2020 tot en met donderdag 02.04.2020 kan je thuis genieten van een kleine maar fijne selectie films uit DOCVILLE 2020.

 

And& festival

And& festival wordt uitgesteld naar volgend jaar, maar op YouTube kan je de boeiendste talks van de vorige editie herbekijken.