Bezoeker aan het woord: Sarah

Sarah wandelt door het natuurgebied van de abdij.

“Je maakt hier echt de seizoenen mee”

Sarah (25) vindt de Abdij van Park een heel fijne plaats om te vertoeven. Niet alleen om er te gaan joggen met haar vriend, maar ook om te genieten. “Als je vaak op de abdijsite komt, maak je echt de seizoenen mee!”

Sarah Currinckx (25) komt bijna wekelijks op de abdijsite. “Mijn vriend Lander en ik wonen heel dichtbij, daarom gaan we er vaak recreatief lopen. De Abdij van Park is op zo’n vijf minuten van waar wij wonen. Een mooi verlengstuk van ons appartementje”, lacht ze.

“Ik vind de abdijsite een heel fijne plaats om te vertoeven”, vervolgt Sarah. “Vooreerst is de omgeving bijzonder mooi: de historische abdij heeft iets rustieks. Er is ook altijd volk, maar het is er toch rustig.”

Kuikentjes uit de vijver

Als Sarah bezoek ontvangt, trekt ze standaard met hen naar de Abdij van Park. “Het contrast met het drukke centrum is aangenaam”, vertelt ze. “Bovendien kunnen we dan ook een pannenkoek gaan eten in De Abdijmolen!”

Wat Sarah een absolute troef van de Abdij van Park vindt? “Je maakt er echt de seizoenen mee. In de lente zie je de kuikentjes uit de vijver komen, in de herfst ligt het wandelpad bezaaid met bladeren… Het lijkt wel alsof de tijd van het jaar verandert door te wandelen rond de abdij!”

Iets fout of onduidelijk op deze pagina? Meld het ons.