Titel

Mediatheek

Als reisorganisator wil je met zorg samengestelde reisprogramma's ondersteunen met mooie foto's en een wervelende tekst. We helpen je graag bij het promoten van Leuven als reisbestemming. Maak gebruik van de mediatheek met prachtige foto's, opvallende video's en teksten om bij weg te dromen.

Download foto's voor je promotiemateriaal

Mechelsestraat in Leuven
Trendy winkelstraat Mechelsestraat

Aantrekkelijke foto's staan voor jou gebundeld op de Flickr fotopagina van Visit Leuven. Je mag deze beelden gratis gebruiken voor promotiedoeleinden, zowel in je drukwerk als voor je online marketing of social media. Vermeld steeds de copyright die je in de titel vindt. 

Inspirerende video's voor een geslaagde citytrip

Bieractiviteit op Grote Markt
Bier proeven op de Oude Markt

Check het Youtube kanaal van Visit Leuven voor inspirerende video's. Proef de sfeer van onze bruisende universiteitsstad in alle seizoenen. Je ontdekt de favoriete plekjes van locals, de meest opvallende gebouwen en de beste koffiebars. Met onze praktische tips haal je het maximum uit je bezoek. 

Maak gebruik van onze handige copy teksten

Rector de Somerplein in Leuven
Het centrale Rector de Somerplein, vlak bij de Grote Markt

Overtuig je klanten met boeiende teksten en laat hen proeven van een fijne bestemming als Leuven. Weinig inspiratie? Met deze pakkende teksten trek je gegarandeerd de aandacht van je klanten.